PJ:n palsta

Hyvää sukellusvuotta 2022!

Kausi 2021 on nyt päättymässä kokonaan uusi kausi ja vuosi on alkamassa.

Uimahallivuorot pyörivät edelleen entiseen malliin yhdessä Delfin ry:n jäsenten kanssa, eli maanantaisin klo 19.45 – 20.30 vanha allas on kokonaan seuramme käytössä ja samalla uppopalloryhmä harjoittelee syvässä päässä radat 3-5. Torstaisin voimme vastavuoroisesti käydä Delfinien vuorolla klo 19.30 – 20.30, joten uimahalliin vain kohentamaan kuntoa ja harjoittelemaan tekniikkaa lämpöisessä vedessä.

Liiton koulutusjärjestelmän muutoksien siirtymäsäännöksiä on seurattu ja niiden vaikutus kouluttajakoulutukseen on hyödynnetty M1 koulutuksella. Liiton koulutustarjonta mahdollistaa jatkossa tekniikkasukelluskoulutusta, jonka alkuna on Technical Skills, advanced nitrox sekä rec trimix kurssit, joiden kouluttamiseen seurassa on saatu pätevyys ja koulutuskin on käynnissä.
Seuran käytössä olevan laadukkaan veneen käyttöastetta pyritään purjehduskaudella edelleen nostamaan. Seoskaasujen saatavuus on nyt hyvä, ylläpito toki edellyttä jonkin verran investointeja ja sitä myötä myös talkootyötä. Seuran Facebook näkyvyyttä koitetaan vielä parantaa vaikka myös siinä on jo tehty hyvää työtä.

Seuran kotisivuilta tai wa-ryhmästä kannattaa tarkistaa seuraava sukellusajankohta ja mikäli mieli halajaa muulloin sukeltamaan niin rohkeasti vain yhteyttä muihin jäseniin tai oma tapahtuma tiedoksi verkkosivuille tai ryhmään. Eiköhän aina ole sukelluskavereita löytynyt? Usein kuitenkin lähdöt sovitaan kovin lähellä sukellusajankohtaa, jolloin voidaan varmistaa turvalliset ja miellyttävät sukellusolosuhteet myös sääolot huomioiden.

Sukeltajaliitto haluaa tietää seuramme jäsenvahvuuden, joten tulette saamaan seuran sivuille ja wa-ryhmään viitenumeron jäsenmaksun maksamista varten. Maksakaa jäsenmaksunne mahdollisimman nopeasti tai viimeistään 20.1.2022 mennessä. Täten turvaatte myös Sukeltajalehden katkeamattoman toimituksen. Mikäli sähköpostiosoitteenne on muuttunut, tai muuten tiedätte, ettei osoitteenne ole seuran jäsenkirjurilla, niin lähettäkää tieto Petrille. Petrin sähköpostiosoite on jasenkirjuri(at)bgd-82.fi.

BGD-82 syyskokous pidettiin 29.12.2021


Vuoden 2022 toimihenkilöt

PUHEENJOHTAJA
Jussi Uuspaavalniemi

JOHTOKUNNAN JÄSENET JA VARAJÄSENET

Varsinaiset jäsenet:
Jussi Julkunen
Tommi Hartman
Petri Luoma
A-J Kalliomäki
Jussi Uuspaavalniemi
Petri Niemelä

Varajäsenet:
Eric Petaja
Tommi Kosola

TILINTARKASTAJAA JA VARATILINTARKASTAJAT
Toiminnantarkastajat Hans Sandvik , Anders Westerberg.
Varatoiminnantarkastajat Kristian Anneberg , Stefan Nyman.

SEURAN TOIMIHENKILÖT

Rahastonhoitaja Tommi Hartman
Seuran sihteeri Tommi Hartman
Koulutusvastaava Tommi Hartman
Kalustoasiat Tommi Kosola, Jussi Uuspaavalniemi, A-J Kalliomäki, Petri Niemelä
Jäsenkirjuri Petri LuomaLIITTYMIS-, JÄSEN- JA KANNATTAJAJÄSENMAKSUT

  • liittymismaksu 85,00 €
  • jäsenmaksu 35,00 €
  • jäsenmaksu + liiton maksu (liiton osuus 28€) 63€
  • kannattajajäsenmaksu 35,00 €
  • P1-kurssi 395,00 €

Mikäli Sukeltajaliiton osuus muuttuu maksua muutetaan vastaavasti (jäsenmaksu, P1-kurssi).


Kiitos kaikille vuodesta 2021 ja menestystä alkavalle vuodelle.


Jäsenmaksu 2022

Saaja Bothnia Gulf Divers 82 ry
Summa 35+28 yhteensä 63 euroa
Tili Nordea FI5820521800033731
Viite 20213
Eräpäivä 20.1.2022